TIEDOTE NO I/TALVI 2011

AURANMAAN PAINISEURA R.Y. TIEDOTE NO I/TALVI 2011 10.1.2011

TERVETULOA TAAS PAINIMAAN!
JA HYVÄÄ VUODENJATKOA KAIKILLE!

PAINIKOULUMAKSU TALVI-/KEVÄTKAUSI 2011, JÄSENMAKSU 2011 YM.
Auranmaan Painiseuran talven/kevään (½v) 2011 painikoulumaksu, joka sisältää puolenvuoden jäsenmaksun päätetään johtokunnan vuoden ensimmäisessä kokouksessa ja sen jälkeen maksulaput jaetaan salilla painikoululaisille. Aikuisille jäsenille koko vuoden 2011 jäsenmaksu syyskokouksen päätöksellä on 15 EUR. Auranmaan Painiseura toivoo, että ainakin toinen vanhemmista olisi seuran jäsen (mieluummin koko perhe). Jäsenmaksun voi maksaa suoraan pankkiin Auranmaan Painiseuran tilille: Auran OP 501405-26761 viitetiedoksi ”jäsenmaksu sekä jäsenmaksun maksajien nimet ketä jäsenmaksu koskee”. Jäsenmaksun voi maksaa myös samassa yhteydessä kun maksaa painikoululaisen osallistumis-/jäsenmaksun. Olemme kiitollisia kaikesta saamastamme tuesta!

AuPs edellyttää kaudella 2011, että kaikkien, jotka käyvät harjoittelemassa Aurantalolla tavalla tai toisella tulee maksaa vähintään seuran jäsenmaksu (painiharjoituksiin osallistuvat maksavat painikoulumaksun)!

Kaikille niille, jotka olette saaneet painilisenssin maksulapun kotiinne, olettehan muistaneet maksaa lisenssimaksun eräpäivään mennessä. Lisenssin maksaminen on edellytys kilpailuihin osallistumiselle sekä sille, että vakuutusturva on kunnossa (jollei ole omia sellaisia vakuutuksia, jotka kattavat myös paini urheilun). Esim. seuralla ei ole mitään yleistä vakuutusta, joka kattaisi mahdolliset harjoituksissa sattuvat tapaturmat jne. 2011 alusta AuPs edellyttää, että kaikilla salilla painiharjoituksiin osallistuvilla (alle 20 v) on jonkinlainen painiliiton lisenssi (katso lisenssijärjestelmä liitteenä). Painija ensimmäisen lisenssin tiedot seura ilmoittaa liittoon ja hoitaa ensin maksun, maksu veloitetaan seuran toimesta ko painijalta (jokainen maksaa oman lisenssinsä itse). Painiliiton painilisenssejä (ensimmäinen) ja painijan tietojen liittoon ilmoittamista varten tarvitsemme niiltä painikoululaisilta joilla ei painilisenssiä vielä ole ollut painikoululaisen nimen, osoitteen, puh.numeron, syntymäajan +sotun (sotu siksi, että lisenssiin liittyy vakuutus). Em. tiedot annetaan tiedotteen liitteenä olevalla kaavakkeella, kaavake palautetaan valmentajille salille (tiedotteen liitteenä). Liitteenä Suomen Painiliiton lisenssijärjestelmä 2011 josta näkyy mm. lisenssilajit!

JOULUJUHLISTA 2010
AuPs Joulujuhlaa vietettiin harjoitussalilla noin 1 ½ viikkoa ennen Joulua. Ohjelmassa oli mm. joulupuuron syönti. Joulujuhlassa palkittiin myös ansioituneita painijoita 2010. Stipendin sai Joonas Ylitolva (poikien SM III). Vuoden 2010 parhaana painijana palkittiin Joonas Ylitolva. Ahkeran harjoittelijan palkinnon saivat Emma Ylitolva, Aaron Kotitalo ja Atte Salminen. Ahkeran kämppäpaineihin (aloittelijoiden kilpailut) osallistujan palkinnon saivat Valtteri Pulkkinen, Santeri Pulkkinen sekä Juho Poutanen. Kannustuspalkinnon saivat Joona Aaltonen, Aapeli Aaltonen ja Matti Salminen. Onnea ja painitsemppiä vuodelle 2010 palkituille sekä myös kaikille muille painijoille.

AuPs IKÄKAUSIPAINIT 29.1.2011 ASEMANSEUDUN YHTENÄISKOULULLA (LIIKUNTAHALLI)
AuPs pitää omat ikäkausipainit 29.1 paineissa myös aloittelijoiden sarjat. Painiseuralla on myös perinteiset arpajaiset kilpailuissa (maksulliset arvat). NYT TARVITAAN LAHJOITUKSINA ARPAJAISPALKINTOJA nyt kaikki keräämään palkintoja (ilman palkintoja arpajaisia ei voi tietenkään järjestää ja silloin jää tämäkin tulo seuralta saamatta, jokainen centti on tarpeellinen seuran toiminnan jatkuvuuden kannalta). Yksikin arpajaispalkinto on tärkeä. Arpajaispalkinnot voi tuoda salille ja antaa vaikka valmentajalle. Kilpailuissa tarvitaan myös talkooväkeä, kilpailut eivät itsestään hoidu. Talkoolaisia tarvitaan mattojen kuljettamiseen koululle 28.1 pe sekä sitten itse kilpailuissa toimitsijatehtäviin sekä puffettiin (keittiölle) lauantaina.

MUUTA
Seuraa myös Auranmaan Painiseuran asioita, tiedotuksia ym. suoraan nettisivuiltamme www.auranmaanpainiseura.fi. Lisäksi kannattaa seurata myös Auranmaan viikkolehden muistilistaa, jossa painiseura ilmoittelee. Katso yhteystiedot ja harjoitusajat liitteenä.

KILPAILUISTA YM.

22.1.2011 Olavi Niemen muistopainit Pori
28-29.1.2011 Miesten ja naisten vapaapainin SM kilpailut Helsinki (HPM)
29.1.2011 Ikäkausikilpailut (kr) Aura (AuPs) (myös aloittelijoiden sarjat)