TIEDOTE NO I/SYKSY 2010

AURANMAAN PAINISEURA R.Y. TIEDOTE NO I/SYKSY 2010
25.8.2010

11.1.2010 PAININ SYYSKAUSI ALKAA !
ENSIMMÄISTÄ KERTAA MUKANA OLEVILLE:
TERVETULOA UUDEN, MONIPUOLISEN JA REHDIN HARRASTUKSEN PARIIN ! TERVETULOA MYÖS AIEMMIN MUKANA OLLEET ALOITTAMAAN SYKSYN HARJOITUSKAUSI!

YLEISTÄ
25.8.2010 aloitellaan painikausi myös aloittelijoiden osalta. Vanhempien ryhmä on jo aloittanut syksyn harjoituskauden aikaisemmin mutta nyt hekin alkavat noudattaa syksyn harjoitusaikataulua. Harjoitukset jatkuvat säännöllisesti joulukuun alkupuolelle, jolloin syyskausi päättyy perinteiseen Joulujuhlaan Aurantalolla.
Syksyn viikoittaiset harjoitusajat näet liitteestä sekä AuPs nettisivuilta www.auranmaanpainiseura.fi . (AuPs sähköpostiosoite info@auranmaanpainiseura.fi). Mahdolliset poikkeamat näihin harjoitusaikoihin (peruutukset, siirrot jne.) valmentajat ilmoittavat harjoituksissa. Erillisiä tiedotteita jaetaan tarpeen mukaan syksyn mittaan esim. mahdollisista muista tapahtumista, kilpailuista jne..
Seuraa myös tiiviisti AuPs nettisivuja, jonne mahdollisuuksien mukaan yritetään saada kaikki oleellinen aineisto ja tiedotteet.
Seuraa myös Auranmaan viikkolehden muistilistaa/AuPs ilmoituksia.
Tämän tiedotteen liitteestä löydät seuran yhteystiedot lisäksi liitteenä terveysasiaa.

Auranmaan Painiseuran syksyn 2010 painikoulumaksu ja puolenvuoden jäsenmaksu painikoululaisille sekä vanhempien ryhmässä painiville on johtokunnan päätöksellä 40 EUR (painikoulun maksulaput jaetaan salilla syyskuun aikana), aikuisille koko vuoden jäsenmaksu on 15 EUR. Jäsenmaksukausi vaihtuu vuodenvaihteessa. Auranmaan Painiseura toivoo, että ainakin toinen vanhemmista olisi seuran jäsen (mieluummin koko perhe). Uudet jäsenet voivat maksaa jäsenmaksun suoraan pankkiin Auranmaan Painiseuran tilille: Auran OP 501405-26761 viitetiedoksi “jäsenmaksu sekä nimi”. Olemme kiitollisia kaikesta saamastamme tuesta!
AuPs edellyttää painikaudella 2010-2011, että kaikkien, jotka käyvät harjoittelemassa Aurantalolla tavalla tai toisella, heidän tulee maksaa vähintään seuran jäsenmaksu (painiharjoituksiin osallistuvat maksavat aina painikoulumaksun)!
Esim. voimaharjoitteluvälineet ovat kaikkien seuran jäsenten vapaasti käytettävissä harjoitusten aikana paitsi silloin, jos ohjattuun harjoituskertaan kuuluu painijoiden voimaharjoittelua ko välineillä.

SYYSKAUDEN KILPAILUISTA, LEIREISTÄ YM.
Syyskaudella pyrimme osallistumaan mahdollisuuksien mukaan kilpailuihin sekä leireille. Kilpailut joihin osallistutaan tiedotetaan vielä harjoituksissa valmentajien toimesta ennen kilpailuja. Ulkomaille tehtävät kilpailumatkat sekä niihin osallistuvat painijat käsitellään ja päätetään aina erikseen. Ikäkausi yms, KLL:n ja poikien/tyttöjen SM-kilpailuihin seura maksaa osallistumismaksun, ruokailun ja tarvittaessa koulumajoituksen. Juniorien sekä miesten/naisten SM-kilpailuihin maksetaan osallistumis- ja ruokailumaksujen lisäksi tarvittaessa myös majoitus hotellissa.
Kilpailulistaa täydennetään varsinkin kämppäpainien (kilpailut aloittelijoille) osalta sitä mukaan kun tietoa niistä saadaan järjestäviltä seuroilta!
Seuroilta tulevat kilpailukutsut ovat nähtävänä (sitä mukaan kun niitä tulee) salilla ilmoitustaululla lisäksi tietenkin Molskissa sekä Painiliiton sivuilla www.painiliitto.net, ko sivuilta löytyy myös paljon muuta painitietoutta!

AuPs OMAT KILPAILUT KAUDELLA SYKSY 2010-KEVÄT 2011
AuPs pitää syksyllä 21.11.09 (alustava varaus ajankohdaksi) harjoitussalilla kämppäpainit (=kilpailut joissa sarjat tehdään iän, painon ja painikokemuksen mukaan, näissä paineissa aloittelijatkin voivat aloittaa kilpailu-uransa). Paineihin osallistuu alueen seuroja.
Lisäksi talvella 15.1.2011 järjestetään Aurassa ikäkausikilpailut, kilpailuissa myös aloittelijoiden sarjat.
Kutsut ko kilpailuihin tulevat jakoon n. 3 viikkoa ennen kilpailuja.

AuPs T-PAITOJA
Salilla on myynnissä AuPs T-paitoja. T-paidat ovat sinisiä ja varustettu AuPs logolla. Kysy valmentajilta!

28.8.2010 Lohjan voimailijat 50 v juhlapainit , ikäkausi +aloittelijat (vapaapaini) LoVo
4.9.2010 Kultahelmi-painit (ikäkausi +aloittelijat)Vantaa YTK
18.9.2010 Ikäkausipainit (vp) Vantaa VaSa
18.9.2010 Ikäkausipainit (kr) Tampere TaPs
2.10.2010 Aluemestaruuskilpailut, ajankohta ilmeisesti vielä muuttuu, KooVee
9.10.2010 Ikäkausipainit Tampere (vp) TaVo
10.10.2010 Av. TUL:n mestaruuskilpailut (vp) tytöt ja pojat 18v Vaasa
16.10.2010 Kenkäpainit Kankaanpää KankU
23-24.10.2010 Koululiikuntaliiton (KLL) (vp) SM-kilpailut Peräseinäjoki
29-30.10.2010 Juniorien vapaapainin SM-kilpailut Järvenpää
6.11.2010 Kalle Mäkisen painit Turku TWM
21.11.2010 Auranmaan Painiseuran kämppäpainit Aurantalolla (Alustava varaus ajankohdaksi!!!). Erillinen kutsu myöhemmin syksyllä!
10-12.12.2010 Poikien ja tyttöjen vapaapainin SM-kilpailut Kuusankoski

HYVÄÄ SYKSYN JATKOA KAIKILLE