Tiedote NO I/SYKSY 2009

AURANMAAN PAINISEURA R.Y. TIEDOTE NO I/SYKSY 2009
24.8.2009

PAININ SYYSKAUSI ALKAA !

ENSIMMÄISTÄ KERTAA MUKANA OLEVILLE:
TERVETULOA UUDEN, MONIPUOLISEN JA REHDIN HARRASTUKSEN PARIIN ! TERVETULOA MYÖSKIN AIEMMIN MUKANA OLLEET ALOITTAMAAN SYKSYN HARJOITUSKAUSI!

YLEISTÄ
Jälleen aloitellaan painikausi myös aloittelijoiden osalta. Vanhempien ryhmä on harjoitellut lähes koko kesäkauden. Harjoitukset jatkuvat säännöllisesti joulukuun alkupuolelle, jolloin syyskausi päättyy perinteiseen Joulujuhlaan.
Syksyn viikottaiset harjoitusajat näet liitteestä. Mahdolliset poikkeamat näihin harjoitusaikoihin (peruutukset, siirrot jne.) valmentajat ilmoittavat harjoituksissa. Erillisiä tiedotteita jaetaan tarpeen mukaan syksyn mittaan esim. mahdollisista muista tapahtumista, kilpailuista jne..
Seuraa myös Auranmaan viikkolehden muistilistaa/AuPs ilmoituksia.
Tämän tiedotteen liitteestä löydät seuran yhteystiedot lisäksi liitteenä terveysasiaa.

AuPs NETTISIVUT AVAUTUMASSA
AuPs nettisivujen osoite on www.auranmaanpainiseura.fi . Sivut ovat teon alla tällähetkellä. Sinne yritetään pikkuhiljaa ladata tietoa.
Seuraa jatkossa myös nettisivujamme. Sieltä löydät myös ajankohtaiset asiat (kuten esim. tämä tiedote).

Auranmaan Painiseuran syksyn 2009 painikoulumaksu ja puolenvuoden jäsenmaksu painikoululaisille sekä vanhempien ryhmässä painiville on johtokunnan päätöksellä 40 EUR (painikoulun maksulaput jaetaan salilla syyskuun aikana), aikuisille koko vuoden jäsenmaksu on 15 EUR. Jäsenmaksukausi vaihtuu vuodenvaihteessa. Auranmaan Painiseura toivoo, että ainakin toinen vanhemmista olisi seuran jäsen (mieluummin koko perhe). Uudet jäsenet voivat maksaa jäsenmaksun suoraan pankkiin Auranmaan Painiseuran tilille: Auran OP 501405-26761 viitetiedoksi “jäsenmaksu, nimi”. Olemme kiitollisia kaikesta saamastamme tuesta!

SYYSKAUDEN KILPAILUISTA, LEIREISTÄ YM.
Syyskaudella pyrimme osallistumaan mahdollisuuksien mukaan kilpailuihin sekä leireille. Kilpailut joihin osallistutaan tiedotetaan vielä harjoituksissa valmentajien toimesta ennen kilpailuja. Ulkomaille tehtävät kilpailumatkat sekä niihin osallistuvat painijat käsitellään ja päätetään aina erikseen. Ikäkausi yms, KLL:n ja poikien/tyttöjen SM-kilpailuihin seura maksaa osallistumismaksun, ruokailun ja tarvittaessa koulumajoituksen. Kilpailumatkat jokainen järjestää ja maksaa itse (HUOM! kimppakyydit). Juniorien sekä miesten/naisten SM-kilpailuihin maksetaan osallistumis- ja ruokailumaksujen lisäksi tarvittaessa myös majoitus hotellissa (kuljetusjärjestelyt jokainen hoitaa itse).
Kilpailulistaa täydennetään varsinkin kämppäpainien (kilpailut aloittelijoille) osalta sitä mukaan kun tietoa niistä saadaan järjestäviltä seuroilta!
Seuroilta tulevat kilpailukutsut ovat nähtävänä (sitä mukaan kun niitä tulee) salilla ilmoitustaululla (lisäksi tietenkin Molskissa sekä Painiliiton sivuilla www.painiliitto.net, ko sivuilta löytyy myös paljon muuta painitietoutta)!

AuPs OMAT KILPAILUT KAUDELLA SYKSY 2009-KEVÄT 2010
AuPs pitää syksyllä 25.10.09 (alustava varaus ajankohdaksi) harjoitussalilla kämppäpainit (=kilpailut joissa sarja tehdään iän, painon ja painikokemuksen mukaan, näissä paineissa aloittelijatkin voivat aloittaa kilpailu-uransa). Paineihin osallistuu alueen seuroja.
Lisäksi keväällä.2010 järjestetään Aurassa ikäkausikilpailut, kilpailuissa myös aloittelijoiden sarjat.
Kutsut ko kilpailuihin tulevat jakoon n. 3 viikkoa ennen kilpailuja.

AuPs T-PAITOJA
Salilla on myynnissä AuPs T-paitoja. T-paidat ovat sinisiä ja varustettu AuPs logolla. Kysy valmentajilta!

29.8.2009 Kalle Mäkisen painit Turku TWM

4-6.9.2009 Veteraanien MM-kilpailut Kouvola
(AuPs kaksi osallistujaa mukana)

19.9.2009 Ikäkausipainit (vp) Vantaa VaSa

19.9.2009 Ikäkausipainit (kr) Tampere TaPs

26.9.2009 Aluemestaruuskilpailut, paikka vielä epäselvä

10.10.2009 Ikäkausipainit Tampere (vp) TaVo

11.10.2009 Av. TUL:n mestaruuskilpailut (vp) tytöt ja pojat Vaajakoski

17-18.10.2009 Koululiikuntaliiton (KLL) (vp) SM-kilpailut Pajulahti

23-24.10.2009 Juniorien vapaapainin SM-kilpailut Ylivieska

25.10.2009 Auranmaan Painiseuran kämppäpainit Aurantalolla
(Alustava varaus ajankohdaksi!!!). Erillinen kutsu myöhemmin syksyllä!

12-13.12.2009 Poikien ja tyttöjen vapaapainin SM-kilpailut Kuusankoski

HYVÄÄ SYKSYN JATKOA KAIKILLE