Tiedote NO II/SYKSY 2009

AURANMAAN PAINISEURA R.Y. TIEDOTE NO II/SYKSY 2009 5.10.2009

YLEISTÄ
Painikausi on täydessä käynnissä. Harjoitukset pyörii ja kilpailuissa käydään tsemppiä vaan kaikille.

Ikäkausipaineista mm. Joonas Ylitolva on paininut useita I-palkintoja syksyn aikana.
Veteraanien MM-painit painittiin syyskuussa Kouvolassa. AuPs:sta osallistuivat Petri Kaunisto sekä Jouko Koivisto MM-paineihin. Petri sijoittui kisoissa sarjassaan B 69 kg pronssille ja Jouko oli sarjassaan B 130 kg viides. Lounais-Suomen aluemestaruuspainit painittiin Turussa. Valitettavasti AuPs:sta oli paineissa vain yksi osallistuja Juho Poutanen. Juho paini aloittelijoiden sarjassa hienosti kolmanneksi.

AuPs NETTISIVUT AVAUTUNEET
AuPs nettisivujen osoite on www.auranmaanpainiseura.fi . AuPs sähköpostiosoite info@auranmaanpainiseura.fi. Ehdotuksia sivujen kehittämiseksi vastaanotetaan. Lähetä ehdotuksia AuPs sähköpostiosoitteeseen.

Maksulappuja jaetaan tämän tiedotteen yhteydessä. Auranmaan. Painiseuran syksyn 2009 painikoulumaksu ja puolenvuoden jäsenmaksu painikoululaisille sekä kaikille vanhempien ryhmässä painiville on johtokunnan päätöksellä 40 EUR, aikuisille koko vuoden jäsenmaksu on 15 EUR. Jäsenmaksukausi vaihtuu vuodenvaihteessa. Auranmaan Painiseura toivoo, että ainakin toinen vanhemmista olisi seuran jäsen (mieluummin koko perhe). Uudet jäsenet voivat maksaa jäsenmaksun suoraan pankkiin Auranmaan Painiseuran tilille: Auran OP 501405-26761 viitetiedoksi “jäsenmaksu, nimi”. Olemme kiitollisia kaikesta saamastamme tuesta!

AuPs KÄMPPÄPAINIT 25.10.09
Katso erillinen kilpailukutsu liitteenä (tai sivuiltamme TÄÄLTÄ).

KOULUJEN SYYSLOMAVIIKON HARJOITUKSET
12-18.10 on koulujen syysloma. HUOM! Aloittelijoiden ryhmällä ei ole harjoituksia koulujen syyslomaviikolla. Vanhempien ryhmällä on harjoituksia ko viikolla, alkamisajat harjoituksille
valmentaja kertoo salilla (ei välttämättä harjoituskalenterin mukaan).
AuPs T-PAITOJA
Salilla on myynnissä AuPs T-paitoja. T-paidat ovat sinisiä ja varustettu AuPs logolla. Kysy valmentajilta!

10.10.2009 Ikäkausipainit Tampere (vp) TaVo
11.10.2009 Av. TUL:n mestaruuskilpailut (vp) tytöt ja pojat Vaajakoski