TIEDOTE NO I /TALVI 2010

AURANMAAN PAINISEURA R.Y. TIEDOTE NO I/TALVI 2010
11.1.2010

TERVETULOA TAAS PAINIMAAN!
JA HYVÄÄ VUODENJATKOA KAIKILLE!

PAINIKOULUMAKSU TALVI-/KEVÄTKAUSI 2010, JÄSENMAKSU 2010 YM.
Auranmaan Painiseuran talven/kevään (½v) 2010 painikoulumaksu, joka sisältää puolenvuoden jäsenmaksun päätetään johtokunnan vuoden ensimmäisessä kokouksessa ja sen jälkeen maksulaput jaetaan salilla painikoululaisille.
Aikuisille jäsenille koko vuoden 2010 jäsenmaksu syyskokouksen päätöksellä on 15 EUR. Auranmaan Painiseura toivoo, että ainakin toinen vanhemmista olisi seuran jäsen (mieluummin koko perhe). Jäsenmaksun voi maksaa suoraan pankkiin Auranmaan Painiseuran tilille: Auran OP 501405-26761 viitetiedoksi “jäsenmaksu sekä jäsenmaksun maksajien nimet ketä jäsenmaksu koskee”. Jäsenmaksun voi maksaa myös samassa yhteydessä kun maksaa painikoululaisen osallistumis-/jäsenmaksun. Olemme kiitollisia kaikesta saamastamme tuesta!
AuPs edellyttää kaudella 2010, että kaikkien, jotka käyvät harjoittelemassa Aurantalolla tavalla tai toisella tulee maksaa vähintään seuran jäsenmaksu (painiharjoituksiin osallistuvat maksavat painikoulumaksun)!

Kaikille niille, jotka olette saaneet painilisenssin maksulapun kotiinne, olettehan muistaneet maksaa lisenssimaksun eräpäivään mennessä. Lisenssin maksaminen on edellytys kilpailuihin osallistumiselle sekä sille, että vakuutusturva on kunnossa (jollei ole omia sellaisia vakuutuksia, jotka kattavat myös paini urheilun). Esim. seuralla ei ole mitään yleistä vakuutusta, joka kattaisi mahdolliset harjoituksissa sattuvat tapaturmat jne.
2010 alusta AuPs edellyttää, että kaikilla salilla painiharjoituksiin osallistuvilla (alle 20 v) on jonkinlainen painiliiton lisenssi (katso lisenssijärjestelmä liitteenä). Painija ensimmäisen lisenssin tiedot seura ilmoittaa liittoon ja hoitaa ensin maksun, maksu veloitetaan seuran toimesta ko painijalta (jokainen maksaa oman lisenssinsä itse).
Painiliiton painilisenssejä (ensimmäinen) ja painijan tietojen liittoon ilmoittamista varten tarvitsemme niiltä painikoululaisilta joilla ei painilisenssiä vielä ole ollut painikoululaisen nimen, osoitteen, puh.numeron, syntymäajan +sotun (sotu siksi, että lisenssiin liittyy vakuutus). Em. tiedot annetaan tiedotteen liitteenä olevalla kaavakkeella, kaavake palautetaan valmentajille salille.
Jos sinulla ei ole vielä lisenssiä, voit ladata Word-muotoisen (.doc) lisenssirekisterikaavakkeen TÄSTÄ.

Liitteenä Suomen Painiliiton lisenssijärjestelmä 2010 josta näkyy mm. lisenssilajit!

JOULUJUHLISTA 2009
AuPs Joulujuhlaa vietettiin harjoitussalilla noin viikkoa ennen Joulua. Ohjelmassa oli mm. joulupuuron syönti, Joulupukin vierailu jne. Joulujuhlassa palkittiin myös ansioituneita painijoita 2009. Stipendin saivat Jesse Tuominen (miesten SM III), Joonas Ylitolva (juniorien SM III) sekä Veli-Pekka Vavuli (juniorien SM V).
Vuoden 2009 parhaana painijana palkittiin Jesse Tuominen.
Ahkeran harjoittelijan palkinnon saivat Atte Arola, Joonas Ylitolva sekä
Santeri Laaksonen.
Ahkeran kämppäpaineihin (aloittelijoiden kilpailut) osallistujan palkinnon saivat
Matias Nieminen, Santeri Pulkkinen sekä Juho Poutanen.
Kannustuspalkinnon saivat Viljami Jälkö, Niklas Lepistö ja Emma Ylitolva
Onnea ja painitsemppiä vuodelle 2010 palkituille sekä myös kaikille muille painijoille.

AuPs IKÄKAUSIPAINIT 6.2.2010 ASEMANSEUDUN YHTENÄISKOULULLA
AuPs pitää omat ikäkausipainit 6.2 paineissa myös aloittelijoiden sarjat. Painiseuralla on myös perinteiset arpajaiset kilpailuissa (maksulliset arvat). NYT TARVITAAN LAHJOITUKSINA ARPAJAISPALKINTOJA nyt kaikki keräämään palkintoja (ilman palkintoja arpajaisia ei voi tietenkään järjestää ja silloin jää tämäkin tulo seuralta saamatta, jokainen centti on tarpeellinen seuran toiminnan jatkuvuuden kannalta). Yksikin arpajaispalkinto on tärkeä. Arpajaispalkinnot voi tuoda salille ja antaa vaikka valmentajalle. Kilpailuissa tarvitaan myös talkooväkeä, kilpailut eivät itsestään hoidu. Talkoolaisia tarvitaan mattojen kuljettamiseen koululle 5.2 pe sekä sitten itse kilpailuissa toimitsijatehtäviin sekä puffettiin (keittiölle).
MUUTA
Seuraa myös Auranmaan Painiseuran asioita, tiedotuksia ym. suoraan nettisivuiltamme www.auranmaanpainiseura.fi. Lisäksi kannattaa seurata myös Auranmaan viikkolehden muistilistaa, jossa painiseura ilmoittelee.
Katso yhteystiedot ja harjoitusajat liitteenä.
KILPAILUISTA YM. :
15-17.1-2010 Herman Kare turnaus Kouvola
29-30.1.2010 Miesten ja naisten vapaapainin SM kilpailut Helsinki (HPM)
6.2.2010 Ikäkausikilpailut (kr) Aura (AuPs)
(myös aloittelijoiden sarjat) Erillinen kutsu liitteenä.
13.2.2010 Lounais-Suomen ja Hämeen aluemestaruuspainit Pori
20.2.2010 Ikäkausipainit (kr) Tampere (TapS)
6.3.2010 Ikäkausikisat (kr) Tampere (TaVo)
12-14.3.2010 SM-kilpailut miehet (kr) Alavus (AU)