TIEDOTE IV/2013

AURANMAAN PAINISEURA R.Y. TIEDOTE IV/2013 13.5.2013

ALOITTELIJOIDEN RYHMÄN HARJOITUKSET
Aloittelijoiden harjoitukset päättyvät tältä keväältä tälläviikolla. Viimeiset erilliset harjoitukset aloittelijoiden ryhmälle keskiviikkona 15.5.2013. Harjoitukset jatkuvat taas syksyllä kun koulut alkavat. Seuraa Auranmaan viikkolehden ilmoituksia, sekä AuPs nettisivua. Aloittelijat voivat toki osallistua myös vanhempien ryhmän harjoituksiin, katso alla.

VANHEMPIEN RYHMÄN HARJOITUKSET
Harjoitukset jatkuvat edelleen 15.5 jälkeen. Harjoitusaikoihin saattaa tulla muutoksia. Harjoitukset valmentajan ilmoitusten mukaisesti!

TÄRKEÄ: SEURAN UUDEN EDUSTUSASUN HANKINTA
Olemme hankkimassa seuralle ihan lähiaikoina uutta edustusasua; verryttelyasua tai vastaavaa. Aikaisemmin asut on valmistettu seuran mallin mukaan mutta tällä kertaa hankimme jonkun ”valmiin tuotteen”. Asuun tulee painatuksena vähintään seuran logo rintaan sekä selkään lyhenne AuPs. Jos löydämme muutaman mainostajan eli sponsorin niin myös nämä tulee asuun johonkin kohtaan. Tilattavan asun mallin ja värin tulee valitsemaan painiseuran johtokunta. Näillä näkymin on käsitys, että asun hinta tullee olemaan noin 60-80 EUR (riippuu asun koosta, kokonaistilausmäärästä , painatusten lukumäärästä jne.). Jokainen maksaa asunsa itse. Jotta saisimme hieman asujen tarvetta selväksi niin on äärimmäisen tärkeää että ilmoitat halukkuutesi hankkia seuran edustusasu käyttöösi. Seura ei voi hankkia kovin montaa asua varastoon (rahakysymys), joten nyt kannattaa heti ilmoittaa halukkuutensa jos haluaa seuran edustusasun. Myöhemmin niitä on saatavissa rajoitettu määrä.

*ilmoita halukkuutesi seuran edustusasun hankintaan sähköpostilla jukkanur@saunalahti.fi viimeistään 2.6.2013 ja sähköpostiin seuraavat tiedot:
*henkilön nimi tai nimet jotka asun haluavat
*asun koko/asujen koko
*yhteystiedot (puhelinumero ja osoite)

KILPAILUISTA YM. :

29.5.2013 Auranmaan Painiseura kevätkauden päätös Auran kunnan virkistysalueella Savojärven Koivuniemessä
klo 18:00 alkaen. Tervetuloa!
Katso myös erillinen kutsu

18-19.5.2013 Koululiikuntaliiton mestaruuskilpailut (KLL) Kotka
8.6.2013 Veikko Rantanen turnaus – Heinola
29-30.6.2013 Perinteiset Ruissalo painit Turku Ruissalo (TuTo)